Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

 

Toimitusehdot

Voimassa 7.4.2020 alkaen

Verkkokauppa

Loimihuolto Oy (Y-tunnus 2508186-3) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Voit olla meihin yhteydessä etukäteen, mikäli haluat varmistaa tuotteen sopivuuden ennakkoon. Ota yhteyttä Arto Holmqvistiin:

Sähköposti: arto.holmqvist@loimihuolto.fi
Puhelinnumero: 0105045122

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Maksupalveluntarjoajan yhteystiedot:

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna Postin toimituksena, joita voi seurata lähetystunnuksella. Kun tilaat meiltä yli 150 eurolla, tarjoamme ilmaiset toimituskulut lähimpään Postin toimipisteeseen tai kotiinkuljetuksen. Voit myös valita tilauksellesi Nouto-toimitustavan. Kun tilauksesi on noudettavissa, lähetämme sinulle tekstiviestin. 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää. Jos tuotetta on varastossa, pyrimme lähettämään sen samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos tuotetta ei ole varastossa ja tilaamme sen maahantuojalta, toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. 

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Virheellisistä tuotteista voi tehdä reklamaation olemalla yhteydessä alla mainittuun henkilöön. 

Tilaaja maksaa palautuskulut. Palautus tulee lähettää aina seurattavalla lähetystunnuksella. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä Piia Mäkelään, niin annamme tarkemmat palautusohjeet.

Sähköposti: piia.makela@loimihuolto.fi
Puhelinnumero: 0105045121

Palautusosoite:

Loimihuolto Oy
Pehtoorinkuja 1
32200  LOIMAA

Puhelinnumero: 0400932645

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viipymättä meille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Tietosuojaseloste

Pyrimme ymmärtämään palveluidemme käyttäjien tarpeita ja sen vuoksi keräämme palveluidemme käyttäjiin liittyviä tietoja, kuten heidän käyttäytymisestään verkkopalvelussamme. Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Sivustossa voi myös olla erikseen kirjautumista vaativa osio.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä meihin verkkopalvelumme kautta (jäljempänä ”Palvelu”). Kerromme myös mihin käyttötarkoituksiin voimme kyseisiä tietoja mahdollisesti käyttää.

Käyttämällä Palveluamme, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

Tiedot rekisteristä

Rekisterin nimi: Loimihuolto Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä: Loimihuolto Oy, Pehtoorinkuja 1, 32200 LOIMAA

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Piia Mäkelä, piia.makela@loimihuolto.com

Google reCAPTCHA-varmennus
Sivustomme on suojattu käyttäen Googlen reCAPTCHA-varmennusta.

Googlen Tietosuojakäytäntö

Googlen Palveluehdot

Tietojen kerääminen

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

  • Asiakkaan yhteystiedot verkkokaupasta tilattaessa
  • IP-osoite
  • Ohjelmisto- ja laitteistotiedot
  • Evästeiden kautta kerättävät tiedot
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

Keräämämme henkilötiedot

Verkkokauppatilaukset
Asiakkaan tehdessä tilauksen verkkokaupasta, tallennamme yhteystiedot tilauksen toimittamista varten. Yhteystiedot käsittävät koko nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja toimitusosoitteen.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen asiakassuhteen hoitamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Saatamme käyttää rekisteriä myös eri palveluidemme tiedottamiseen ja laskutusasioihin. Henkilötietojen keräämisen kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- tai asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta rekisterin ylläpitäjälle.

Tietojen luovuttaminen

Loimihuolto Oy ei myy, vaihda tai siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa. Myös kolmansien osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä tai tilanteita jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Henkilötietojasi ei lähtökohtaisesti luovuteta EU:n ulkopuolelle. Mahdolliset luovutukset EU:n ulkopuolelle koskevat ainoastaan tilanteita, jossa käyttämiemme järjestelmien palvelimet sijaitsisivat EU:n ulkopuolella. Mikäli näin tapahtuisi, huolehdimme siitä, että tietojesi käsittely, siirto ja tallennus toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Kauanko henkilötietojani säilytetään?
Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Yleensä sopimuksen päätyttyä poistamme henkilötiedot järjestelmistämme. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi. Google Analytics -palvelun keräämiä vekkosivustomme kävijätietoja säilytetään 14 kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti Googlen palvelimilta.

Rekisterin suojaus
Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä ja rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on ainoastaan Loimihuolto Oy:n työntekijöillä ja Loimihuolto Oy:n verkkopalvelun tuottajan Trival Oy:n työntekijöillä, joiden tehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Evästeet
Evästeet (cookies) ovat pieniä tunnisteita, jotka tallentuvat kävijän tietokoneelle / päätelaitteelle kun kävijä vierailee verkkosivulla. Palvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Palvelun käytöstä voidaan kerätä tilastollista tietoa kävijämäärästä, suosituimmista sivuista, sisääntulosivuista, poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen Palvelussa voi olla käytössä Google Analytics. Google saattaa luovuttaa tietoja kolmannella osapuolelle lain niin vaatiessa. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

Käyttämällä Palveluamme kävijä suostuu luovuttamaan yllämainittujen ehtojen mukaiset tiedot Googlen käyttöön. Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Useimmat verkkoselaimista sallivat evästeiden käytön estämisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toimivuuteen, jolloin emme voi taata Palvelun virheetöntä toimintaa ilman evästeiden käytön hyväksymistä.

Sosiaalisen median liitännäiset

Palvelussamme voi olla linkkejä tai yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä sosiaalisen median liitännäisiä (Esim. Youtube, Vimeo, AddThis, Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten verkkosivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Palvelussa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen käyttöehtoja. Palvelun ylläpitäjällä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten verkkosivuihin, eikä Palvelun ylläpitäjä ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

Kävijän oikeudet
Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia Rekisterin ylläpitäjälle.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia Rekisterin ylläpitäjälle.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?
Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia Rekisterin ylläpitäjälle. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Muutokset tietosuojaselosteeseen
Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset verkkopalveluumme.

Tietosuojaseloste päivitetty 7.4.2020